cele mai populare postări

duminică, 15 aprilie 2018

primul contact

În iulie 1983, expediția condusă de Mihail Elțîn și Nikolai Lebedev a ajuns în Palmir, în raionul lanțului muntos Ghissar și a intrat în contact cu reprezentantul unei civilizații extraterestre. 
Nu au fost dezvăluite amănunte referitoare la dotarea tehnică a expediției, ci faptul că ei ar fi trebuit să audă mesajul. Și l-au auzit.
În niciun caz nu a fost vorba de o coincidență sau de o halucinație, deoarece la acest prim contact au participat încă două expediții: cea din Voronej, condusă de pilotul de vânătoare N. Kopeikin, și cea din Kiev, în componența căreia au intrat celebra Marina Popovici și fiica acesteia.
Ființa extraterestră a apărut sub forma unui mare glob din plasmă.
A avut loc un schimb de informații, în principal fiind vorba despre viața omului pe Pământ.
Nimeni nu se gândește să atace pământenii sau să stabilească un termen pentru îndreptarea unor lucruri, însă oamenii vor trebui să iasă, într-un fel, din catastrofa în care au intrat atât ei cât și Pământul și Cosmosul. Pământul este o ființă vie (conceptul nu e nou) reprezentând doar o altă formă de viață. El nu primește energie de la Soare întrucât are propria energie, există însă un schimb de energie cu Soarele și cu alte planete.
Este cunoscută de multă vreme a patra dimensiune - Timpul. Dar știința pământenilor are o imagine confuză în legătură cu această dimensiune.
Pentru fiecare planetă, Timpul reprezintă o noțiune individuală, timpul de rotație în jurul propriei exe fiind diferită, așa că omului îi este imposibil să stabilească cu exactitate dacă există sau nu viață pe altă planetă (dacă privim o roată de bicicletă atunci când se învârte, spițele acesteia nu se văd).
Pe timpul contactului s-a aflat că ceea ce numim noi OZN-uri nu folosesc combustibil ci diferența de timp în rotația planetelor primind astfel o energie uluitoare care le permite să zboare cu viteze incredibile.
Ei nu au de gând să împărtășească din cunoștințele lor acumulate de-a lungul timpului, deoarece omul este încă atât de agresiv încât, biruind Timpul, nu numai că se va autodistruge, dar va distruge și alte lumi.
Acesta e pe scurt rezultatul primului contact care a avut loc în iulie 1983 și a fost făcut public în august 1990 în presa rusă.
                                                           Alecu Marciuc, La hotarele posibilului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu