cele mai populare postări

luni, 9 aprilie 2018

capitolul 29

Continui prezentarea altor tablouri ce cuprind OZN-uri, alaturi de persoane biblice, din diferite zone ale lumii, extrasa din lucrarea "OZN-dosarele Vaticanului", scrisa de profesorul de religie Alfredo Lissoni (Ed. Antet, Bucuresti): "Un alt obiect avînd conturul de neconfundat al unei farfurii zburatoare de culoare alba a fost pictat de artistul slav Myassiedov în anul 1908 pe bolta catedralei din Sofia. Fresca îl înfatiseaza pe Dumnezeu tinînd pe genunchi pe Pruncul Isus; are bratele desfacute larg, care par sa sfîsie norii, iar cu mîna stînga pare sa arate un OZN, obiect pe care credinta populara l-a interpretat ca fiind Porumbita Sfîntului Duh. Si niste globuri la fel de ciudate apar în doua tablouri - "Fecioara cu Pruncul", de Filippino Lippi, si "Bunavestire", de Carlo Crivelli; în aceste ultime doua cazuri am putea avea de-a face cu o stilizare a norului (navei - n.a.) lui Dumnezeu (Yahwehh sau Jahveh pentru israeliti) despre care vorbeste Biblia. Tabloul lui Crivelli a fost realizat prin "imitarea" unor autori precedenti (ajungîndu-se pîna la originalele de acum 2.000 de ani, din timpul vietii lui Isus, ascunse de Vatican - n.a.), asa cum se obisnuia din vechime. Reusind eu sa ajung pîna la izvoare, am putut sa înteleg ce anume a însemnat la origine norul acela misterios. Pictorul se inspirase din scoala lui Niccolo Alunno; de altfel, o lucrare înfatisînd Bunavestire si atribuita în mod gresit lui Alunno se pastreaza într-o colectie particulara din Londra si înfatiseaza, într-adevar, un interior de casa cu îngerul care i se arata Sfintei Fecioare care sta pe un tron cu doua brate si avînd în fata un scaunel pentru îngenuncheat. În partea de sus se vede un nor (nava - n.a.) care se deschide într-un cerc (cercul cu ale sale 360° simbolizeaza orbita planetei Eris/Nibiru pe care aceasta o parcurge în 3.600 de ani - n.a.) în interiorul caruia se afla Dumnezeu care sloboade într-un manunchi de raze Porumbita (simbolul planetei Nibiru - vulturul înaripat - n.a.) Sfîntului Duh... tot în legatura cu niste tablouri neobisnuite, cercetatorul Solas Boncompagni a descoperit un astfel de tablou oarecum ciudat si ne spune urmatoarele: ''Detaliul din pictura Bunavestire a lui Berruquete ne arata... ca intentia pictorului era... aceea de a reprezenta un fenomen nemaipomenit... aflase despre acela de la altii. În detaliul cu pricina se vede bine un obiect zburator prevazut cu o cupola si cu o aripa care se roteste. Obiectul are o pozitie oblica si lasa o dîra".
 Patriarhul Enoh a trait acum aproximativ 8.000 de ani, iar Ioan, autorul Apocalipsei/Revelatiei, acum aproape 2.000 de ani. Ambii au ajuns pe planeta Nibiru/Eris, descrierile furnizate de ei fiind identice: Enoh: "În tavan straluceau fulgere si stele ratacitoare (statia/planeta Eris se deplasa pe orbita ei - n.a.)... am vazut acolo înaltat un tron al carui aspect era ca batut de grindina, cu toate ca marginile sale erau stralucitoare ca globul Soarelui; din el se auzeau voci (difuzoarele - n.a.) de heruvimi. Din acest tron ieseau torente de flacari (imaginile, luminile de pe monitoare – n.a.), stralucitoare încît era imposibil sa le privesti. Si era cineva asezat pe acest tron maret. Al carui vesmînt era mai stralucitor decît Soarele si mai alb ca zapada. Nici un înger nu era în stare sa-l priveasca în fata pe Stralucitorul si Magnificul (Yahweh/Anu - n.a.), nici sa se apropie de el; nici un ochi de muritor nu putea sa-l priveasca. Un foc stralucitor ardea în jurul lui. Si se ridica, chiar înaintea Lui, un foc de o mare întindere (monitor, ecran TV - n.a.), astfel încît cei ce-L înconjurau nu puteau sa se apropie de El (erau imagini luate de pe Pamînt - n.a.), si erau în fata Lui mii si mii". (Cartea lui Enoh - cap. XIV). Ioan: "Iata, un scaun de domnie... statea Cineva. Si Cel ce statea pe el avea înfatisarea unei pietre de iaspis si de sordiu (vesmîntul - n.a.); si scaunul de domnie era înconjurat cu un curcubeu ca o piatra de smarald la vedere... Din scaunul de domnie ieseau fulgere, glasuri si tunete (difuzare - n.a.). Înaintea scaunului de domnie ardeau sapte faclii de foc (sapte  monitoare, Menora - n.a.) care sînt cele sapte Duhuri ale lui Dumnezeu (sapte dispozitive electronice de supraveghere ale Pamîntului dirijate de catre elohimi/anunnaki - pluralul "Dumnezeu" - n.a.). Si înaintea scaunului de domnie era un fel de mare de sticla, asemenea cu cristalul (monitorul principal - n.a.). În mijlocul scaunului de domnie si împrejurul scaunului de domnie erau patru fapturi vii, pline cu ochi (trenul de aterizare al slavei/navei lui Yahweh/Anu, descris foarte bine de Ezechiel - n.a.) pe dinainte si pe dinapoi" (Apocalipsa 4:2 - 6).
 Atît Enoh, cît si Ioan, la un interval de aproximativ 6000 de ani, aflati pe statia/planeta Eris/Nibiru, l-au vazut pe Mesia Isus/Enlil, în corpul Sau de elohim/anunnaki, descrierile fiind identice. Reamintesc faptul ca, dupa Rastignirea de acum 2000 de ani, corpul fizic distrus al lui Isus/Enlil a fost luat de pe Pamînt de catre elohimi, corpul spiritual, nemuritor, fiind racordat la acela caracteristic locuitorilor planetei Eris/Nibiru. Descrierile furnizate de cei doi sînt identice: Enoh: "Acolo l-am vazut pe Cel Batrîn de zile (Yahweh/Anu - n.a.), al carui cap era ca lîna alba si cu el erau si altii, care aveau fete omenesti (nibirienii au parul deschis, de aceea par batrîni - n.a.). Atunci l-am întrebat pe unul dintre îngeri... despre Fiul Omului... cine era, de unde venea si de ce îl însotea pe Cel Batrîn de zile. El mi-a raspuns: ''Acesta este Fiul Omului, la care trimit toate justitiile... va smulge regii si stapînitorii... El va fi bastonul celor drepti si sfinti... el va fi lumina neamurilor... prin acest nume vor fi ei mîntuiti... în ziua aceea (Revenirea lui Mesia Isus/Enlil - n.a.), regii si puternicii de pe Pamînt, cei care au cucerit lumea prin forta bratelor lor, vor fi umiliti... caci ei au respins pe Domnul spiritelor (Yahweh/Anu - n.a.) si pe al sau Mesia... pacea se va instala pe Pamînt... Alesul îsi va ocupa locul pe tronul sau, si toate tainele întelepciunii si inteligentei vor izvorî din gura sa". (Cartea lui Enoh, Cap. XLVI, XLVIII, L). Ioan: "Am vazut sapte sfesnice de aur (Monitoarele, Menora - n.a.) si în mijlocul sfesnicelor pe Cineva care semana cu Fiul Omului, îmbracat cu o haina lunga pîna la picioare si încins la piept cu un brîu de aur. Capul si parul Lui erau albe ca lîna alba, ca zapada; ochii lui, ca para focului (irisul rosiatic - n.a.)... picioarele Lui ca bronzul stralucitor (Ioan a fost cam surprins, fiind obisnuit cu îmbracamintea lui Isus de acum 2000 de ani - n.a.)... Iata, El vine cu norii (navele de pe Eris/Nibiru - n.a.) si orice ochi Îl va vedea (Planeta Nibiru va fi vizibila, televiziune, internet etc. - n.a.). Si toate semintiile pamîntului vor plînge (fenomenele extreme determinate de trecerea planetei Împaratiei prin sistemul nostru solar - n.a.) din pricina Lui" (Apocalipsa, Cap. 1:7, 12-15).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu