cele mai populare postări

marți, 3 aprilie 2018

capitolul 28

    Reamintesc faptul ca scrierile sumeriene, Cartea lui Enoh, Biblia etc. se refera la un "Adînc al apelor", o "Lume inferioara", "Lume subterana", "Lume a spiritelor" despre care numerosi cercetatori sustin ca ar fi localizata în interiorul gol al Pamîntului. Cîteva informatii recente referitoare la acest Adevar, putin cunoscut, legat de sediul intraterestru al anunnakilor/elohimilor: 
1) Pe Google, la The Holes at the Poles, pot fi vazute deschiderile polare: nordica (1400 mile diametru) si sudica (1300 mile diametru). Imaginile au fost luate de NASA cu ajutorul satelitilor spatiali ESSA 3, la 6 ianuarie 1967, si ESSA 7, la 23 noiembrie 1968, un text însotitor fiind urmatorul: "Aceasta remarcabila fotografie a fost luata cu satelitul ESSA 7, la 23 noiembrie 1968. Nu este aproape nici un nor. Pot fi observate cîmpurile de gheata de la suprafata, iar deschiderea de la Polul Nord se vede clar. 
2) Pe site-ul (Google) unexplained mysteries.com, un articol din 4 martie 2007 mentiona, printre altele, urmatoarele: "Un ocean urias descoperit în interiorul Pamîntului... Acesta exista sub Asia de Est si e de marimea Oceanului Arctic... Descoperirea a fost facuta de Michael Wysessian, seismolog la Washington State University, din St. Louis, si Jesse Lawrence de la University of California, San Diego.
3) Aurorele boreale se formeaza datorita soarelui central din interiorul Pamîntului. Pentru a afla noi informatii, NASA a lansat la 16 februarie 2007 satelitii misiunii Themis, care vor monitoriza deschiderile polare. Misiunea Themis este coordonata de Universitatea din Berkeley, California, si va dura 2 ani. Cei interesati pot viziona pe Youtube un film de 10 secunde, realizat de NASA, în care se vede clar cum aurora iese prin deschiderea polara: Google-Youtube-Aurora australis Hollow Earth Evidence. Detalii la: hollowplanet.blogspot.com.
4) În perioada 26 iunie 2007 - 19 iulie 2007 va avea loc o experienta spre deschiderea polara nordica, la care vor participa 100 de persoane îmbarcate la bordul spargatorului de gheata rusesc Yamal. Detalii pe Google la: voyagehellowearth.com.
    Multe dintre dovezile referitoare la existenta anunnakilor/elohimilor au fost tainuite de Vatican. Încet-încet au aparut la TV, pe Internet sau în diverse carti care au publicat, printre altele, si evangheliile apocrife secrete. Despre acestea din urma, Alfredo Lissoni, profesor de religie, autor al lucrarii "OZN - Dosarele Vaticanului" (Ed. Antet, Bucuresti), a scris într-o alta lucrare a sa, "OZN-uri - planul Geneza", urmatoarele: "Evangheliile apocrife ne arata niste lucruri cît se poate de interesante pentru cercetarea noastra (legatura stiinta-religie); se cuvine sa scoatem în evidenta faptul ca în ultimele decenii - asa cum apreciaza o elita a cercetarilor internationali - cel putin 90% din scrierile cu privire la Noul Testament nerecunoscute de Biserica pot sa se bucure de o credibilitate asemanatoare celei de care se bucura scrierile autorizate". Deoarece în ultimele decenii foarte multi cercetatori au evidentiat legaturi dintre stiinta si religie prezente în Biblie, inclusiv abundenta descrierilor de OZN-uri (mai corect spus, aparate de zbor ale anunnakilor/elohimilor/dumnezeilor), respingerea acestor documente de catre teologi este inutila. 
     Cîteva exemple din aceste documente mai putin cunoscute:
* Apocalipsa lui Petru scrie: "Si a venit asa, pe neasteptate, un nor mare care s-a latit pe deasupra capetelor noastre. Si era norul (nava - n.a.) acela cu totul si cu totul alb. Si i-a luat cu el pe Domnul nostru Isus, pe Moise si pe Ilie. Iara eu, Petru, am prins a tremura de spaima. Iara atunci cerul s-a fost deschis". 
* Apocalipsa lui Baruch: "Si am fost vazut un nor care urca din mare si era plin de ape albe si negre si de alte culori si avea pe marginile de sus ceva ca niste fulgere. Si mai înainte ca norul acela sa se faca nevazut au prins a cadea niste ape negre (deseurile de la carburantul navei - n.a.) care s-au fost amestecat cu focul care aducea cu el prapadenie mare... Si am vazut cum fulgerul acela de la marginea de sus a norului îl face pe nor mai mic si-l azvîrle asupra Pamîntului. Iara fulgerul acela a prins a lumina mai apoi întreg Pamîntul".
* Viziunea profetica a lui Esdra: "Am vazut cum pe mare se pornise o vîntoasa care stîrnise valuri... aratarea aceea zbura o data cu norii cerului... aratarea aceea scotea pe gura ca niste flacari mari... la putina vreme dupa aceea n-am mai vazut nimic altceva decît cenusa si am simtit miros de fum".
Numeroase picturi executate în evul mediu, dupa desene de acum 2000 de ani, din timpul vietii lui Mesia Isus/Enlil, arata prezenta navelor elohimilor. Detalii si imagini pe Google la: Jesus UFO, unde exista "doar" 1.480.000 de trimiteri si sute de imagini.
    Navele anunnakilor/elohimilor sînt pictate în numeroase biserici din lume. Cîteva noi informatii prezentate de profesorul de religie Alfredo Lissoni în lucrarea "OZN-Dosarele Vaticanului" (Ed. Antet, Bucuresti): "Si momentul nasterii Mîntuitorului este reprezentat în icoanele bizantine într-un mod bizar, si anume Pruncul Isus pare a coborî din cer dintr-un nor pe o raza de lumina asemanatoare unei funii, asa cum am putut vedea bunaoara scenele înfatisînd Nasterea din mozaicul de pe bolta Bisericii Daphni din Grecia si în Cappella Palatina din Palermo. Amîndoua reprezentarile dateaza din secolul al XII-lea; sau într-o miniatura armeneasca din secolul al XIII-lea, precum si în tabloul Nasterea lui Isus al rusului A. Rubliov, din secolul al XV-lea... cometa metalica din care se desprind niste fascicule de lumina este o constanta a artei  bizantine si ortodoxe grecesti, iar într-o icoana ucraineana din secolul al XVI-lea, cunoscuta cu numele Botezul lui Christos, se poate vedea o asemenea cometa pe cît de mica pe atît de nefireasca, alcatuita dintr-un semicerc din care se desprinde un fel de fus telescopic terminat cu un oval. Iar din oval pleaca cele trei sageti care îl lovesc pe Isus aflat în Iordan. Si tot în cazul artei din Est este clasica reprezentarea unor imagini de migdale sfinte si de chipuri ceresti înauntrul unor sfere; astfel, în pictura Buna Vestire din Scoala din Novgorod (Rusia), din secolul al XII-lea, Tatal Ceresc, cu sceptrul în mîna, priveste la îngerul care i se înfatiseaza Sfintei Fecioare stînd într-un vehicul  jumatate migdala si jumatate car de heruvim de-al lui Ezechiel, vehicul alcatuit din capete de îngeri si de animale, toate acestea fiind încorporate în obisnuita emisfera (stilizare a norului divin). Aceasta imagine poate fi întîlnita si în Occident, spre exemplu în ilustratia Înaltarea la cer din ''Sacramentul'' (cartea cu rugaciuni) din Saint-Etienne (sec. XI, Biblioteca Nationala din Paris). Iar chipurile ceresti din sferele acelea, care se crede ca ar fi ale unor îngeri, apar si în Icoana Maicii Domnului, creatie a Scolii din Iaroslav, din secolul al XIII-lea (Galeriile Tretiakov din Moscova)". Pe Google la: Jesus OVNI, pot fi gasite noi informatii si imagini despre cele de mai sus: 364.000 de trimiteri; OVNI=OZN-uri în limba franceza.
     Dupa Rastignire corpul fizic mort al lui Isus a fost luat de elohimi/anunnaki pentru a nu fi gasit de liderii religiosi ai acelor vremuri, care, aratîndu-l populatiei, ar fi înabusit miscarea reformatoare initiata de Isus/Enlil. Cu o nava, ca "fulgerul si alba ca zapada" (Matei 28:3), a fost dus pe planeta Zeilor. Despre filmul cu "Sarcofagele lui Isus" nu pot sa zic, în acest context, decît ca îl privesc ca pe o gluma buna si nu ca pe o lipsa de cultura generala elementara a celor care l-au realizat. Corpul spiritual, nemuritor, al lui Isus/Enlil a fost racordat la un nou corp de elohim/anunnaki, în care s-a aratat ucenicilor. Acesta era mai înalt si avea capacitati de materializare/dematerializare, aparînd si disparînd brusc. De accea ucenicii si nici chiar Maria Magdalena nu L-au recunoscut si chiar se îndoiau: "Cînd L-au vazut  ei, I s-au închinat, dar unii s-au îndoit" (Matei 28:17). "Dupa aceea, S-a aratat într-alt fel, la doi dintre ei" (Marcu 16:12). "S-a facut nevazut dinaintea lor" (Luca 24:31). "Pe cînd vorbeau ei... Isus a stat în mijlocul lor" (Luca 24:36). "Ea (Maria Magdalena - n.a.)... a vazut pe Isus... nu stia ca era Isus" (Ioan 20:14). "Isus statea pe tarm... ucenicii nu stiau ca era Isus" (Ioan 21:4) etc. În acest nou corp, Mesia Isus/Enlil a plecat spre Eris/Nibiru: "A fost înaltat la cer si un nor (nava - n.a.) L-a ascuns din ochii lor" (Faptele apostolilor 2:9). În acest nou corp îl vede Ioan pe planeta Împaratiei: "Fiul Omului îmbracat cu o haina lunga... corpul si parul Lui erau albe ca lîna alba, ca zapada (anunnakii au parul alb - n.a.)... ochii Lui, ca para focului (irisul de culoare rosiatica - n.a.)..." (Apocalipsa 1:12-15). "Înaltarea la cer a lui Isus care dispare într-un nor (nava - n.a.) ca într-o crapatura tridimensionala este mentionata într-un manuscris cunoscut cu numele de Pergamentul Sfîntului Peter 21 aflat în Landesbibliothek din  Karlsrue (cota 45 r). 
   Apostolii vad cum picioarele lui Isus dispar într-un soi de spartura nebuloasa de culoare azurie! Într-un desen pastrat în Biblioteca Capitolari din Padova (cota 51 v) se poate vedea aceeasi scena, mai putin stilizata, si anume cum Isus dispare într-o emisfera de culoare albastra, care se desface în doua parti pentru a-l cuprinde" (Alfredo Lissoni, OZN-uri Dosarele Vaticanului, Ed. Antet, Bucuresti)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu