cele mai populare postări

luni, 16 aprilie 2018

capitolul 34

Într-un precedent articol, intitulat "Fosile enigmatice", am afirmat că acestea ar putea fi o dovadă a prezenţei neîntrerupte pe Pămînt, de aproximativ 450.000 de ani, a anunnakilor/elohimilor, locuitorii unor planete precum Eris/Nibiru, Gliese etc. Voi reveni, pe scurt, la cîteva dintre ele, pentru care am găsit şi imagini:

Urmele paşilor unui om, alături de ale unui dinozaur, descoperite în albia rîului Paluxi (Glen Rose, Texas).
Un ciocan dintr-un aliaj necunoscut încă pe Pămînt, descoperit la periferia oraşului London (Texas).
Craniile unor neanderthalieni, lovite de gloanţe (descoperite la Broken Hill şi într-un gheţar din Strîmtoarea Bering) şi aflate la muzee din Anglia.
Referindu-se la aceste civilizaţii avansate, W. Raymond Drake, în lucrarea "Astralii din Atlantida" (Ed. Polirom, Iaşi), spunea următoarele: "Avem dovezi că întreaga zonă nord - vestică a Americii a fost populată de unele rase cu o civilizaţie avansată, în cea de a doua jumătate a erei terţiare şi înainte de perioada geologică glaciară".   
În precedentele articole am descris numeroase tablouri care îl înfăţişează pe Mesia Isus/Enlil alături de aparate de zbor. Detalii în lucrarea profesorului de religie Alfredo Lissoni, "OZN - Dosarele Vaticanului" (Ed. Antet, Bucureşti). A venit rîndul imaginilor:

Scena botezului, opera flamandului Aert de Gelder (1710, Fitzwilliams Museum din Cambridge). Se vede o navă care trimite patru fascicule de lumină.
Pictură din mînăstirea Dekany (Serbia), aproximativ 1340. Apar aparate de zbor în timpul răstignirii.
Un tablou al lui Filipino Lippi (aproximativ 1480) în care se văd: Maria, Isus şi un aparat de zborAlte cîteva imagini care îl înfăţişează pe Mesia Isus/Enlil alături de aparate de zbor:

1) Două discuri zburătoare în timpul Răstignirii. Fac parte dintr-o frescă din secolul al XVII-lea aflată în catedrala Svetischoveli din Mtskheta, în Georgia.
2) O pictură pe piatră din Relinquary Box (secolele VI-VII după Christos), Vatican. Poate fi văzută Maria stînd lîngă mormînt, o navă şi doi elohimi veniţi pentru a-i ridica trupul mort. Corpul spiritual, nemuritor, a primit un corp fizic de elohim, motiv pentru care nu a fost recunoscut de ucenici.
3) Pictura lui V. Salimbeni (aproximativ 1600), din Montalcino, în care apar: Yahweh/Anu, Mesia Isus/Enlil, alături de o sferă albastră, aproape identică sateliţilor din zilele noastre. 
Detalii în cîteva filmuleţe pe You Tube: 1) "Secrets of the Vatican"; 2) "Decani monastery frescoes with flying machines"; 3) "Alien history ufo art";4) "Ufo's in ancient art". 
Scrierile antice, în special Cartea lui Enoh şi Biblia, vorbesc despre uriaşii creaţi prin tehnici de inginerie genetică de către anunnakii/elohimii conduşi de către Enki/Azazel şi sora sa, Ninhursag. Cîteva imagini care dovedesc autenticitatea acestor evenimente:
Reamintesc faptul că majoritatea uriaşilor au fost distruşi în timpul penultimei treceri a Planetei Eris/Nibiru prin sistemul nostru solar, de acum aproape 7.200 de ani. Informaţii suplimentare în lucrarea Planeta Eris şi încălzirea globală (www.antet.ro).

1) Topoare de uriaşi găsite în Sumer şi expuse la Muzeul din Bagdad (Irak). Detalii: www.earth-history.com.

2) Uriaş de aproximativ 4 m, descoperit la County Antrim (Irlanda). Fotografie din British Strand Magazine, decembrie 1895. Detalii: www.ufoarea.com. 

3) Scheletul unui uriaş de aproximativ 11 m, descoperit în urmă cu cîţiva ani în sud-estul Arabiei Saudite, regiunea Empty Quarter. Detalii pe You Tube la: Are you ready? (revised version).




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu