cele mai populare postări

duminică, 18 martie 2018

capitolul 18

În continuare, cîteva exemple în care Yahweh/Anu apare profetilor evrei: 
1) Întîlnirea cu Avraam, cînd împreuna cu alti doi barbati servesc  masa (Geneza, cap. 18).
2) "Slava (nava - n.a.) Domnului s-a asezat pe Muntele Sinai... aratarea slavei Domnului era un foc mistuitor... Moise... s-a suit pe munte... a ramas 40 de zile si 40 de nopti" (Exod 24:18). 
3) Pentru cort si celelalte obiecte de cult Moise primeste din partea lui Yahweh/Anu urmatoarea indicatie: "Sa faci dupa modelul care ti s-a aratat pe munte" (Exod 25:40; 26:30 etc.). 
4) "În Israel nu s-a mai ridicat  proroc ca Moise (pîna la acea perioada - n.a.), pe care Domnul sa-L fi cunoscut fata catre fata" (Deuteronom 34:10). 5) "Si Domnul vorbea cu Moise fata catre fata, cum vorbeste un om catre prietenul sau. Apoi Moise se întorcea în tabara" (Exod 33:11).
6) "Toate acestea'', a zis David, ''toate amanuntele modelului acestuia (modelul Primului templu - n.a.), mi le-a facut cunoscut Domnul, însemnîndu-le în scris cu mîna Lui" (1 Cronici 28:19). 
7) "Si Solomon a început construirea casei Domnului în Ierusalim, pe Muntele Maria, unde El (Yahweh/Anu - n.a.) Se aratase tatalui sau David" (2 Cronici 3:1). 
8) "Si Mica a zis:... ''Am vazut pe Domnul stînd pe scaunul Sau de domnie si toata oastea cerurilor stînd la dreapta si la stînga Lui" (2 Cronici 18:18).
9) "Am vazut pe Domnul stînd pe un scaun de domnie" (Isaia 6:1). 
10) "Apoi Domnul Si-a întins mîna si mi-a atins gura (primirea unui implant - n.a.). Si Domnul mi-a zis: Iata, am pus cuvintele Mele în gura ta" (Ieremia 1:9). 
11) "Pe aceasta asemanare de scaun de domnie se vedea ca un chip de om, care statea pe el... Aceasta era înfatisarea asemanarii slavei Domnului" (Ezechiel 1:26, 28). 
12) "Cel Batrîn de Zile s-a asezat. Haina Lui era alba ca zapada si parul capului Lui era ca niste lîna curata" (Daniel 7:9). 
13) "Am vazut pe Domnul stînd pe altar. Si El a zis: ..." (Amos 9:1). 
14) "Si iata, un scaun de domnie era pus si pe scaunul de domnie statea Cineva... cei 24 de batrîni (Consiliul zeilor de pe Nibiru - n.a)... se închinau Celui care este viu în vecii vecilor" (Apocalipsa 4:2-10).
 Spre deosebire de teologi, care sustin ca Domnul (Yahweh/Anu) nu poate fi vazut, Z. Sitchin a înteles foarte bine adevarul, deoarece în "A Douasprezecea Planeta" (Editura Aldopress, Bucuresti), referindu-se la aparitiile elohimilor/anunnakilor în lumea noastra, afirma urmatoarele: "Aflam din Biblie ca aparitiile lor erau bruste. Avraam a ridicat ochii si s-a uitat: si iata ca cei trei barbati stateau în picioare lînga el. S-a plecat si i-a rugat sa nu treaca pe lînga robul lor si s-a grabit sa le spele picioarele, sa le ofere mîncare si adapost. Ascultîndu-l pe Avraam, doi dintre îngeri (al treilea s-a dovedit a fi însusi Domnul) si-au continuat dupa aceea drumul spre Sodoma". La astfel de aparitii bruste ale anunnakilor în lumea noastra ma voi referi, nu înainte, însa, de a spune ca lumea paralela în care traiesc (Nibiru, interiorul gol al Pamîntului sau suprafata acestuia) EI poate reprezenta ceea ce marele fizician David Bohm, elev al lui A. Einstein, a înteles prin "ordine implicita", mai precis: "tot ce tine de sfera imaterialului". Prin "ordine explicita, D. Bohm întelegea "perceptia lumii materiale, în ansamblul ei". Si acum cîteva exemple în care îi vom vedea pe elohimi/anunnaki materializîndu-se, trecînd deci din "implicit" în "explicit": 
1) "Sînt doua lucruri interesante... Primul este acela ca fiintele divine utilizau un dispozitiv mecanic pentru a urca si coborî din cer - o ''scara'' (calatoria lui Iacov si Haran, Geneza, cap. 28 - n.a.), al doilea este ca aparitia l-a luat pe Iacov pe neasteptate. ''Casa lui Dumnezeu'', ''scara'', ''îngerii lui Dumnezeu'' care o foloseau nu fusesera acolo cînd se culcase. Brusc, apare aceasta ''viziune înfricosatoare''. Si, în zori, casa, scara si ocupantii ei disparusera" (Z. Sitchin, "A Douasprezecea Planeta"). 
2) Refuzînd sa se închine statuii împaratului Nebucadnetar, trei prieteni ai profetului Daniel, aflati împreuna cu acesta în robia babiloniana, au fost aruncati într-un cuptor supraîncalzit. Mai departe, în Biblie pot fi citite urmatoarele: "Împaratul Nebucadnetar s-a înspaimîntat si s-a sculat repede... a zis: ''Iata, eu vad patru oameni dezlegati, umblînd în mijlocul focului si nevatamati; si chipul celui de-al patrulea semana cu al unui fiu de Dumnezei! (Elah, în arameica, corespunzator cu Elohim în evreieste)" (Daniel 3:23-25). S-a folosit, probabil, un dispozitiv de racire a flacarilor prin schimbarea structurii atomilor. 
3) Materializarea incompleta prin care împaratului Belsatar i s-a vestit sfîrsitul: "S-au aratat degetele unei mîini de om si au scris, în fata  sfesnicului, pe tencuiala zidului palatului împaratesc. Împaratul a vazut aceasta bucata de mîna care scria" (Daniel 5:5). 
4) Materializarea slavei/navei lui Yahweh/Anu, deasupra lui Enlil/Isus: "Pe cînd vorbea el (Petru - n.a.) înca, un nor luminos i-a acoperit cu umbra lui. Si din nor s-a auzit un glas care zicea: Acesta este Fiul Meu preaiubit, în care Îmi gasesc desfatarea: de El sa ascultati!" (Matei 17:5). 
5) Numeroasele materializari ale lui Isus/Enlil în noul Sau corp primit dupa Rastignire: "Pe cînd erau usile încuiate, a venit Isus, a stat în mijloc si le-a zis: Pace voua!" (Ioan 20:26). 
6)Repetatele eliberari ale apostolilor din închisoare. Un exemplu: "Petru dormea între doi soldati... si iata, un înger al Domnului a stat lînga el si o lumina a stralucit în închisoare; si lovind pe Petru în coasta, l-a desteptat si i-a zis: Scoala-te, repede!. Si lanturile i-au cazut de pe mîini (dezintegrarea metalului - n.a.)... Dupa ce au trecut de straja întîi si a doua (strajerii au fost hipnotizati - n.a.), au ajuns la poarta de fier... si ea li s-a deschis singura; au iesit si au trecut într-o strada. Îndata îngerul a plecat (dematerializare - n.a.) de lînga el" (Faptele apostolilor 12:17-10)a

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu