cele mai populare postări

sâmbătă, 31 martie 2018

capitolul 25

   Conform Bibliei, viata lui Mesia Isus/Enlil a fost îndeaproape urmarita de navele ("norii") elohimilor/anunnakilor (detalii în Sosirea zeilor, www.miracol.ro). Desi numeroase documente sînt ascunse de Vatican, unele au început sa apara. Revin astfel cu noi informatii din lucrarea "OZN-Dosarele Vaticanului", de Alfredo Lissoni (Ed. Antet, Bucuresti): "La Ianina, în Grecia, în mînastirea Aghios Nicolaos Spanaos, se afla o fresca ce dateaza de la jumatatea secolului al XVI-lea si care o înfatiseaza pe Fecioara cu Pruncul într-o pestera, precum si cometa în chip de emisfera metalica (ce reflecta lumina soarelui) si care trimite pe pamînt un fascicul de raze de lumina ce se termina în chip de stea si care se reflecta mai apoi (tot în forma de stea) pe peretii pesterii. Acelasi fascicul de raze de lumina ''în forma de stea'' cade pe hlamida Sfintei Fecioare din pictura Buna Vestire din scoala lui Lippi... În Memoriile lui Nicodim citim ca: ''Stau de marturie Adda, Finee si Ogia. În vreme ce sedea pe muntele Mabrech si-i învata pre ucenicii Sai, am fost vazut un nor de lumina care i-a acoperit pe Isus si pe ucenicii Sai. Si cînd Isus s-a ridicat în picioare norul acela l-a luat si l-a dus în cer. Dara ucenicii Sai au ramas pre pamînt si se rugau''. Lumina aceea - potrivit Evangheliei apocrife a lui Petru - s-a întors mai apoi si a luat cu ea trupul lui Isus rastignit si apoi îngropat: ''În vreme ce ostenii stateau de straja s-a auzit un glas puternic care venea din ceruri. Iara ostenii aceia au vazut cum cerurile s-au fost crapat si cum au iesit din ele doi barbati care au coborît pe pamînt învaluiti într-o lumina mare si s-au apropiat de mormînt''. 
     În multe icoane bizantine înaltarea la cer a lui Isus este înfatisata într-un mod oarecum nefiresc, si anume Mîntuitorul zboara spre cer în interiorul unei forme ovoidale de culoare rosie (numita si migdala sfînta)... avînd în multe cazuri niste aripioare - eleroane sa zicem - de foc; iar ucenicii aflati de fata sînt culcati la pamînt ca de un jet puternic si asurzitor; pentru ca ei îsi acopera ochii si urechile, iar hainele li se umfla de aerul dislocat de ''rachete''... Imaginile înfatisînd migdale sfinte se întîlnesc în mod frecvent în textele iesite din mîinile copistilor; într-un manuscris pastrat în Biblioteca Vaticanului (cota "U.L. 57,1") se poate vedea imaginea unui profet care asista la aparitia neasteptata a unei migdale luminoase... Teofan Grecul picteaza, cam pe la anul 1403, un tablou înfatisîndu-l pe Christos care se înalta la cer într-o sfera prevazuta cu sase aripioare ca o stea cu sase colturi - steaua lui David -, în timp ce apostolii se arunca la pamînt".
 Într-un articol din 22 decembrie 2006, urmat de un interviu acordat lui Jean-Luc Gaudet (www.futura science.com) pe data de 15 ianuarie 2007, geologul francez Marie-Agnés Courty aduce numeroase argumente referitoare la faptul ca, în urma cu aproximativ 4.000 de ani, un asteroid sau cometa a lovit Pamîntul. Ea este directoarea Centrului European de Cercetari Preistorice si studiul efectuat s-a întins pe o perioada de peste 15 ani, în aproape toata lumea. Cîteva dintre dovezile aduse: 
* în Siria, în 1990 a gasit roci topite la temperaturi superioare celei de 1.500° C, ele neavînd ce cauta în acea zona lipsita de vulcani; * prezenta acestor materiale topite a semnalat-o si în sedimentele marine din numeroase zone ale lumii, ca si pe teritoriile altor tari precum Franta, Irlanda etc; 
* a gasit în Siria urme de microorganisme care au trait în Antarctica, ele fiind proiectate de impactul cu fragmente cometare.
    "Daca ipoteza se va dovedi exacta, va obliga la revizuirea cîtorva mituri ale umanitatii, precum Apocalipsa sau Potopul", a conchis Jean-Luc Goudet. Pentru cei care au citit cartile lui I. Velikovsky, Z. Sitchin, Biblia, miturile altor popoare etc. nu mai exista "daca", ci o certitudine: a fost Planeta zeilor, Eris/Nibiru si trecerea ei de acum aproape 3.600 de ani, din timpul Exodului evreilor din Egipt. "Pamîntul s-a cutremurat... muntii s-au topit în apa", spune Cîntarea Deborei (Judecatori: 5:4-5). "Cerul a facut explozie, si bucatile au cazut si au lovit de moarte toate lucrurile si toate creaturile" (traditia indigenilor cashinaua, din Brazilia occidentala). "Pamîntul enorm a gemut... o mare parte din pamîntul enorm a fost arsa de aburii cumpliti si s-a topit cum se topeste cositorul, cînd este încalzit de mîna omului... sau cum fierul, mai tare dintre toate, este înmuiat de focul puternic în vaile muntilor" (Hesiod, Teogonia). "Toate piscurile Muntelui Sineru, chiar si cele care sînt înalte de sute de leghe, se farîmiteaza si dispar în cer. Flacarile se ridica si învaluie cerurile" (traditiile hinduse, Warren). "Vreau sa stabilesc ca, la mijlocul mileniului al II-lea î.Chr, Pamîntul a suferit cele mai mari cataclisme... Un corp ceresc, recent patruns în sistemul solar - o noua cometa -, s-a apropiat foarte mult de Pamînt" (I. Velikovsky, Ciocnirea lumilor, Ed. Lucman, Bucuresti).
    La începutul secolului XX, referindu-se la evenimentele care vor avea loc în lume, în special în România, profetul indian Sadhu Sundar Singh spunea, printre altele, urmatoarele: "Mari schimbari ale climei, uragane si rînduri puternice... boli noi... razboaie cumplite... România va iesi aproape neafectata... România va trîmbita lumii întregi descoperirile dumnezeiesti... popoarele lumii de pe fata pamîntului vor invada România, spre a va întreba ce vi s-a descoperit, si voi, cei din Noul Canaan, nu veti avea timp nici sa va hraniti si nici sa dormiti, fiindca urgiile vor împinge lumea spre voi" (detalii în lucrarea "Sosirea Zeilor", www.miracol.ro). 
      Cele de mai sus au început sa se petreaca:
1) Toate mijloacele de informare în masa au anuntat cu cîteva zile în urma ca Guvernul Norvegiei a cerut companiei Teknopork construirea a 20 de miniorase în România si Turcia, pentru 100.000 de pensionari.
2) "Britanicii se dau în vînt sa achizitioneze proprietati în România" (Antena 3, 19 ianuarie 2007).
     Acestea nu sînt întîmplatoare, deoarece un raport al Pentagonului de la începutul anului 2004 arata ca, datorita opririi Gulf Stream-ului, estul SUA si vestul Europei vor îngheta (Anglia, Norvegia, Suedia etc.) Detalii pe Google la: Pentagon Climate. Tot pe Google, tastînd: Oprire Gulf Stream am citit, printre altele, urmatoarele: "Unul din Ťmotoareleť termodinamice care mentin Gulf Stream-ul în  activitate a ajuns în prezent la un sfert din vizita initiala" (Moldova noastra, 20 iulie 2006). În precedentele articole am aratat ca pricipalul factor care determina schimbarile climei este Planeta Nibiru/Eris, numita în Apocalipsa/Revelatia (21:2): Noul Ierusalim,  mai bine spus: I-ERIS-SALEM, Eris fiind o zeita a discordiei, iar "salem" însemnînd "pace", referire la Împaratia de 1.000 de ani pe care Mesia Isus/Enlil o va instaura pe Pamînt, prin Revenirea Sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu