Revin cu o noua informatie asupra capitolului 21 din Apocalipsa/Revelatia, în care exista o descriere perfecta facuta de Ioan a momentului în care a parasit atmosfera terestra si a intrat în spatiul cosmic, îndreptîndu-se spre Noul Eris-salem/Nibiru: .Apoi am vazut un cer nou si un pamînt nou, pentru ca cerul dintîi si pamîntul dintîi trecusera; si marea nu mai este. Si am vazut coborîndu-se din cer, de la Dumnezeu (în originalul ebraic este un plural care reprezinta dumnezeirea/elohimii/anunnakii; corect=Yahweh/Anu - n.a.), cetatea sfînta, Noul Ierusalim" (Apocalipsa 21:1-2). Tot Apocalipsa descrie si momentul în care, dintr-o nava a elohimilor, lui Ioan i-a fost adresata chemarea de a lua parte la zborul spre Planeta Zeilor: .M-am uitat si, iata, o usa era deschisa în cer. Glasul cel dîntîi pe care-l auzisem ca sunetul unei trîmbite (statia navei - n.a.) si care vorbea cu mine mi-a zis: ''Suie-te aici si-ti voi arata lucrurile care trebuie sa aiba loc dupa acestea" (Apocalipsa 4:1). Cele mai importante detalii referitoare la Planeta Crucii, asa cum am mai spus, sînt furnizate de Ioan si Enoh. Un exemplu referitor la ultimul: ''O planeta cu bogate resurse de materie radioactiva în adîncul sau, nu numai ca ar genera caldura, dar va avea si o intensa activitate vulcanica si care ar produce atmosfera ce ar avea un efect de sera. Acesta va apara planeta de frigul spatiului si ar împiedica propria caldura a planetei sa se risipeasca în spatiu" (Z. Sitchin, .A Douasprezecea Planeta", Ed. Aldopress Bucuresti).
Cu peste 7.200 de ani în urma, Enoh facea precizarile corespunzatoare:
Zborul spre Eris/Nibiru: .M-am vazut înconjurat de nori (nave - n.a.)... priveam cu îngrijorare miscarea astrelor... am patruns într-o vasta locuinta" (Enoh - cap. XIV).
Vulcanii: ''M-au condus (elohimii - n.a.) pe un loc ridicat, pe un munte... m-au dus în apropierea unei ape tîsnitoare si tot mai mult catre apus... Am ajuns la marginea unui rîu de foc care curgea ca apa (lava - n.a.) si se varsa în marea cea mare de la apus" (Enoh - cap. XVII). ''Acolo, ochii mei au zarit tainele Cerului... un munte de fier, un munte de bronz, un munte de argint, un munte de aur, un munte de metal lichid si, în fine, un munte de plumb" (Enoh - cap. LI).
Cîteva noi informatii despre "OZN - Dosarele Vaticanului" de Alfredo Lissoni (Editura Antet, Bucuresti).
1) "O a nu stiu cîta pictura a lui Botticelli - cunoscuta sub numele de ''Rastignirea mistica'' -, realizata între anii 1500 si 1505 si care se pastreaza astazi în Fogg Art Museum din Cambridge (SUA), îl înfatiseaza pe Christos pe cruce, iar în jurul lui se afla patru scuturi în forma de cruce, de culoare alba, avînd în mijloc o cruce rosie; poate ca prin acestea pictorul ar fi voit sa-i ia în rîs pe preotii locali; fapt e ca scuturile albe par a se desprinde dintr-o sfera de lumina... în interiorul careia se afla Dumnezeu tinînd în mîna Cartea Legii". O precizare: anticii reprezentau planeta Nibiru printr-o cruce (rosie), cele 4 cruci albe reprezentînd cei 4 sateliti ai acesteia. Un site cu astfel de picturi: http: homepage.ntlworlde.com/m.hurley
2) "Montalcino este un orasel... în biserica Sf. Petru se afla o pictura de Ventura Salimbeni (1567-1613), pictura oarecum deosebita: si anume, aceasta înfatiseaza Sfînta Treime, iar alaturi o bizara si uriasa sfera de culoare albastruie prevazuta cu niste antene. Cei care au sesizat primii aceasta maniera neobisnuita de reprezentare au fost doi cercetatori, si anume: Roberto Capelli din grupul ''Argonautii'', din Siena... si ufologul japonez Yusuke Matsmura, care a facut-o cunoscuta în Orient prin niste fotografii scotînd în evidenta faptul ca lucrarea cu pricina se aseamana foarte mult cu un Sputnik modern sau cu un stelit Vanguard... ''Pe peretele drept al altarului lateral'' - a spus Cappelli - ''se afla o pictura mare, care face impresie pîna si unui ochi mai putin atent, mai ales prin detaliul care se poate vedea în partea de sus'', si anume obiectul acela suspendat deasupra norilor, obiect în forma de glob (Eris - n.a.) tinut de Tatal Ceresc (Yahweh/Anu - n.a.) si de Fiul Sau (Mesia Isus/Enlil - n.a.) de cele doua antene. Da, da, este vorba chiar despre niste antene care par a fi metalice si prinse de glob prin doua saibe; si amîndoua antenele au la cap cîte o sfera mica de culoarea aurului (Planeta Zeilor - n.a.); iar cea din stînga de deasupra si o cruce mica de culoare rosie (Planeta Crucii - n.a.). Le-am numit antene pe aceste doua betisoare deoarece seamana în mod impresionant cu acele dispozitive montate pe primii sateliti artificiali. Iar obiectul acela, de o culoare între albastru deschis si verde, este brazdat de niste linii verticale si orizontale si da impresia ca ar fi ceva metalic, dat fiind ca oglindeste lumina soarelui".
Scrierile antice notau si aspectul de cometa al Planetei Zeilor. Explicatia acestui comportament, de schimbare din planeta în cometa, a fost furnizata în urma cu doar cîteva zile, chiar de catre unul dintre descoperitorii ei, profesorul Mike Brown.
1) Anticii:
a) scrierile sumeriene: "O planeta care se misca foarte repede dupa o orbita eliptica, asemenatoare cu cea a unei comete" (Z. Sitchin, A "Douasprezecea Planeta").
b) "Stralucirea Lui (Yahweh/Anu, Conducatorul Planetei Zeilor - n.a.) este ca lumina soarelui... o flacara arzatoare calca pe urmele Lui" (Biblia, Habacuc, 3:4-5).
c) "O cometa... trecînd destul de aproape ar ridica apele Oceanului... la mijlocul mileniului al II-lea î.Chr.,... un corp ceresc, recent patruns în sistemul solar - o noua cometa -, s-a apropiat foarte mult de Pamînt" (I. Velikovsky, "Ciocnirea lumilor").
2) 21 ianuarie 2007 (Interstars.net, rubrica sistem solar, Sebastian Collignon). Cîteva fragmente:
- o planeta pitica situata dupa orbita lui Neptun ar putea deveni o cometa de o foarte mare stralucire;
- profesorul Mike Brown, de la Coltech Institute, care a descoperit aceasta planeta numita Eris, si-a prezentat calculele la întrunirea anuala a societatii astronomice americane, care s-a desfasurat la Seattle, la începutul lui ianuarie 2007;
- Planeta Eris are o talie asemanatoare celei a lui Pluto si se roteste foarte repede în jurul axei proprii. Orbita sa eliptica o va aduce aproape de Planeta Neptun, unde ar suferi o atractie gravitationala spre interiorul sistemului solar, devenind astfel cometa, pentru o perioada scurta de timp.
Referindu-se la satelitii lui Nibiru, Z. Sitchin, în "A Douasprezecea Planeta" (Editura Aldopress, Bucuresti), nota urmatoarele: "Patru sateliti... aveam o miscare de rotatie rapida... ''învîrtindu-se ca niste vîrtejuri''... alti trei sateliti - Vîntul Turbat, Vîrtejul si Vîntul Neîntrecut... folosindu-si satelitii în postura de ''care de asalt'', el (Nibiru - n.a.) a trimis înainte vînturile... pe toti cei sapte... erau gata de lupta".
Pe Google, la: trans neptunian object wikipedia, se poate vedea ca, în afara de Pluto, numit de sumerieni Gaga, mai exista, alaturi de Eris, alte sapte corpuri ceresti (atît!) descoperite, în majoritatea lor, de: M. Brown, C. Trujillo, D. Rabinowitz. Dimensiunile lor aproximative sînt: 1) Eris: 2400 km (cît datele din Apocalipsa, cap. 21); 2) Santa (2003 EL61): 2200 km; 3) 2005 Fy9: 1800 km; 4) Sedna: 1800 km; 5) Orcus: 1800 km; 6) Quaoar: 1200 km; 7) Ixion: 1000 km; 8) Varuna: 1000 km. Pe 19 ianuarie 2007 (www.techno-science.net), sub titlul "Planeta pitica 2003 EL 61 ar putea deveni cometa" (ca si Eris, datorita atractiei exercitate de Neptun), se puteau afla, printre altele, urmatoarele: se învîrte rapid în jurul propriei axe, o data la 4 ore. M. Brown crede ca forma sa alungita si rotatia rapida se explica prin coliziunea, cu foarte mult timp în urma, cu un alt corp ceresc. Este o confirmare a scrierilor sumeriene, care afirma ca unul din satelitii lui Nibiru a lovit planeta Tiamat, formîndu-se Pamîntul si Cerul (centura de asteroizi dintre Marte si Jupiter). "Cînd va deveni cometa, 2003 EL 61 va fi cea mai stralucitoare pe care am vazut-o vreodata", a spus M. Brown. Probabil ca si aparitia ei, ca si încalzirea globala, intensificarea activitatii seismice, activarea vulcanilor etc., va fi pusa tot pe seama "efectului de sera".
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu