cele mai populare postări

sâmbătă, 24 martie 2018

capitolul 24

     Despre influenta Planetei Împaratiei asupra constelatiilor întîlnite pe uriasa ei orbita (3.600 de ani), Yahweh/Anu îi spune lui Iov urmatorarele: "Poti tu sa înnozi legaturile Pleiadei (Closca cu pui) sau sa dezlegi frînghiile Orionului? Tu faci sa iasa la vremea lor constelatiile si tu cîrmuiesti Ursa cu puii ei? Cunosti tu legile cerului? Sau tu îi orînduiesti stapînirea pe pamînt?" (Iov 38:31-33). Informatii suplimentare pe Internet la: Dawn Mission Home Page.
    Încet, încet, oamenii de stiinta intra în posesia cunostintelor detinute de sumerieni cu peste 7.000 de ani în urma. Un exemplu referitor la Planeta Saturn:
1) Sumerienii: -Saturn... cu cîmpul sau gravitational urias... punea mari probleme nefilimilor (locuitorii Planetei Nibiru/Eris - n.a.) si navelor lor. Asta ar explica de ce numeau ei ce-a de-a patra planeta (numarînd de la Nibiru/Eris  spre Pamînt avem: -Pluto, Neptun, Uranus, Saturn - n.a.) Tar. gallu (-Marele ucigas")... Ritualul Akitu... face referire la ''furtunile apelor''... cînd  nava se afla între Ansor (Saturn) si Kisar (Jupiter)" (Zecharia Sitchin, A Douasprezecea Planeta, Ed. Aldopress, Bucuresti).
2) Oamenii de stiinta în 2006 si 2007:
     Ziarul ''Le Figaro" (nr. din 29 iulie 2006), citînd informatiile obtinute cu ajutorul sondei americane Cassini, care orbiteaza în jurul lui Saturn, mentioneaza existenta unor lacuri uriase si a unor nori purtatori de furtuni sau burnita, formati din metan, pe Titan, cel mai mare satelit natural al lui Saturn. Responsabilii misiunii Cassini semnaleaza faptul ca ''meteorologia de pe Titan poate degenera în furtuni violente", marturie stînd imaginile luate pe 2 iulie 2004, aproape de Polul Sud al lui Titan. Turbulentele, conform cercetatorilor spanioli de la Universitatea din  Bilbao, se deplaseaza cu viteza de 72 km/h, ridicîndu-se pîna la 35 km altitudine. Si Caitlin Griffith, planetolog la Universitatea Arizona (SUA), noteaza faptul ca ploile torentiale generate de furtuni au rolul de ''a sculpta peisajele accidentate". O ultima referire la lacurile de metan de pe Titan am gasit-o pe www.futura science.com (24 ore/24 descoperiri stiintifice), pe data de 4 ianuarie 2007, unde se mentioneaza ca au fost depistate mai mult de 75 de formatiuni masurînd între 3 si 70 km, unele aparînd secate, iar altele umplute cu lichid. Se face referire si la faptul ca suprafata si atmosfera sînt supuse unui ciclu hidrologic deosebit de activ".
    În lucrarea "2012 - Anul Apocalipsei sau Marea Translatie" (Editura Sapientia, Bucuresti), autorul, Sirius Zoreanu, nota urmatoarele: "Fizicieni, astronomi si matematicieni, ai unor institutii prestigioase internationale, depun în prezent (lucrarea a aparut în 2005 - n.a.) un efort comun pentru a întelege si a da de capat unui fenomen cosmic misterios, fara precedent în istorie: este vorba despre asa-numitele ''rafale energetice cosmice'', adica niste impulsuri de energie necunoscuta ce provin din... înaltul cerului. Acestea lovesc planeta noastra bombardînd Antarctica... numele oficial al ''bombardamentul spatial'' este de ''curent cosmic de protoni'', dar natura si complexitatea fenomenului sînt înca inexplicabile... puternica ''rafala energetica'' din decembrie 2004 a avut ca prim rezultat o teribila agitatie în lumea stiintifica... afectînd... statii meteorologice si sisteme de telecomunicatii... rafale de vînt ce aveau forta unui uragan, urmate de furtuni atmosferice extrem de reci". 
    Cîteva comentarii:
1) Cu aproximativ 2600 de ani în urma, anticipînd nedumeririle savantilor vremurilor noastre, profetul Habacuc le dadea raspunsul dorit: "O planeta (Eris/Nibiru - n.a.) care nu numai ca strabate întinderile cerului, ci si una care vine dispre sud si se misca în directia acelor ceasornicului - exact cum se deduce si din textele sumeriene. Profetul Habakkuk spune în mod explicit: ''Domnul (Yahweh/Anu - n.a.) va veni din sud... slava Sa va umple Pamîntul" (Z. Sitchin, "A Douasprezecea Planeta", Ed. Aldopress, Bucuresti).
2) Cutremurul din Sumatra a avut loc în decembrie 2004.
3) Alte cîteva informatii despre Eris/Nibiru furnizate de profetul Habacuc: "Maretia Lui acopera cerurile (orbita extrem de mare a Planetei Împaratiei - n.a.). Stralucirea Lui este ca lumina soarelui (textele mesopotamiene aminteau de stralucirea planetei, care era vizibila chiar în timpul zilei - n.a.)... înaintea Lui merge ciuma (modificarile climei favorizeaza activarea unor bacterii sau virusuri inofensive în conditiile de pîna acum - n.a.) si o flacara arzatoare calca pe urmele Lui (atît Z. Sitchin, cît si I. Velikovsky mentioneaza faptul ca Planeta Zeilor are coada, la fel ca o cometa - n.a.)... muntii cei vesnici se sfarîma... s-a mîniat oare Domnul pe rîuri... sau împotriva marii se varsa vuietul Tau (I. Velikovsky, în "Ciocnirea lumilor", Ed. Lucman, Bucuresti, evedenta puternica încalzire a apelor de pe Pamînt pe masura apropierii Planetei Zeilor - n.a.)... Soarele si Luna s-au oprit în locuinta lor (oprirea miscarii de rotatie a Pamîntului semnalata în timpul lui Iosua. La fiecare trecere a Planetei Eris/Nibiru, Pamîntul îsi orienteaza Polii dupa cîmpul magnetic al planetei Crucii, proces precedat de o oprire a miscarii de rotatie - n.a.)... Ai înaintat pentru mîntuirea poporului Tau (posibil ca în cazul unui atac israelian asupra instalatiilor nucleare iraniene, o coalitie internationala sa atace Tara Sfînta - n.a.), pentru mîntuirea unsului Tau; ai lovit acoperisul casei celui rau, ai dezgolit-o din temelii pîna în vîrf" (Habacuc 3:3 - 13).
     În urma cu aproape 3.600 de ani, în timp ce Eris/Nibiru era la perigeu, punctul maxim al apropierii de Pamînt, cu consecintele cunoscute, evreii, scosi din Egipt si condusi de Moise, erau hraniti cu mana si cu prepelite (uneori) trimise din navele anunnakilor/elohimilor, actiune coordonata chiar de catre Yahweh/Anu, Domnul. Dupa aproximativ 500 de ani de la acele evenimente, Împaratul David scria urmatoarele: "El (Yahweh/Anu - n.a.) a poruncit norilor de sus (navelor - n.a.) si a deschis portile cerurilor; a plouat peste ei mana de mîncare si le-a dat grîul cerurilor. Omul a mîncat pîinea celor puternici (referire la anunnaki/elohimi - n.a.). El le-a trimis mîncare, ca sa se sature. A pus sa sufle în ceruri vîntul... a plouat peste ei pasari (dirijarea stolurilor de pasari din nave - n.a.) înaripate cît nisipul marii: le-a facut sa cada în mijlocul taberei lor" (Psalmi 78:23-28). 
     Cîteva date suplimentare despre aceasta pîine a zeilor. "Slava (nava - n.a.) Domnului s-a aratat... au venit niste prepelite si au acoperit tabara... pe fata pustiei era ceva marunt ca niste graunte, marunt ca bobitele de piatra alba pe pamînt... Casa lui Israel a numit hrana aceasta ''mana''... avea un gust de turta cu miere" (Exod 16:10-32). "Poporul se raspîndea si o strîngea, o macina la rîsnita sau o pisa în piua, o fierbea în oala si facea turte din ea; si ea avea gustul unei turte facute cu untdelemn" (Numeri 11:8). Navele erau prezente, iar comunicarea directa dintre Moise si Yahweh/Anu, prin chivot, functiona perfect: "Totdeauna era asa: ziua, norul acoperea cortul, iar noaptea avea înfatisarea unui foc. Cînd se ridica norul... porneau si fiii lui Israel; si acolo unde norul se oprea, acolo fiii lui Israel îsi întindeau corturile" (Numeri 9:15-16). "Domnul S-a coborît în nor si a vorbit lui Moise" (Numeri 11:25). "Domnul S-a coborît în stîlpul de nor" (Numeri 12:5). "Norul Domnului era deasupra lor în timpul zilei, cînd porneau din tabara. Cînd chivotul pornea, Moise zicea: ''Scoala-Te, Doamne, ca sa se împrastie vrajmasii Tai si sa fuga dinaintea Fetei Tale cei ce Te urasc!" (Numeri 10:34-35). "Cînd Moise intra în cortul întîlnirii ca sa vorbeasca Domnului, auzea glasul care îi vorbea de pe capacul... care era pe chivotul marturiei" (Numeri 7:89). 
     Dupa 40 de ani de umblat prin desert, la sosirea în Canaan, navele anunnakilor/elohimilor au oprit aprovizionarea evreilor cu mana: "Mana a încetat a doua zi, cînd au mîncat din grîul tarii. Fiii lui Israel nu au mai avut mana, ci au mîncat din roadele tarii Canaanului (Iosua 5:12).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu