cele mai populare postări

sâmbătă, 31 martie 2018

capitolul 27

    Scrierile sumeriene afirma ca în timpul coliziunii dintre satelitii Planetei Nibiru/Eris si Planeta Tiamat, care a dus la formarea Pamîntului si Cerului (centura de asteroizi dintre Marte si Jupiter), solul si atmosfera favorabila vietii de pe Planeta Zeilor au fost transferate planetei noastre. Reamintesc ca Fred Hoyle, astrofizician de renume mondial, Francis Crick, laureat Nobel pentru descoperirea structurii ADN-ului etc., au sustinut faptul ca viata ar fi aparut pe Terra în urma unei calatorii interstelare. Recent (1 februarie 2007, www.techno science.net) au aparut si informatii despre dovezile stiintifice care pot argumenta cele de mai sus. Astfel, o echipa germano-britanica de astrobiologi, condusa de prof. Dieter Stöffler, vrînd sa verifice posibilitatea unui transfer al vietii între Marte si Pamînt, a reprodus în laborator conditiile impactului cu un asteroid, constatînd ulterior supravietuirea unei parti a microorganismelor. Dupa un impact important, unele planete pot trimite spre altele roci care pot vehicula microorganisme cu conditia ca ele sa fie spre interiorul acestora, care astfel le-ar proteja si le-ar asigura conditii de aterizare favorabile. Cornelia Meyer, cercetatoare din echipa mentionata, a testat deci capacitatea de supravietuire a microorganismelor si lichenilor adapostiti în  roci asemanatoare celor de pe Marte, în conditii extreme de traversare a spatiului. Ele au trebuit sa suporte presiuni între 50.000 si 500.000 de atmosfere si temperaturi de pîna la 1.000°C, aratîndu-se "uimitor de rezistente", demonstrîndu-se astfel posibilitatea transferului vietii între planete relativ apropiate.
   În lucrarea Ciocnirea lumilor (Editura Lucman, Bucuresti), I. Velikovsky explica încalzirea Pamîntului cauzata de apropierea Planetei Eris/Nibiru de acum 3.600 de ani, astfel: "Doua corpuri ceresti au fost atrase unul spre celalalt. Masele interioare ale Pamîntului au suferit o împingere spre periferie. Pamîntul, perturbat în miscarea sa de rotatie, s-a încalzit". 
    În prezent, fenomene identice (încalzirea globala, activare vulcani etc.) au loc si la nivelul altor planete din sistemul nostru solar, cauza fiind aceeasi: Planeta Zeilor. Cîteva exemple: 
1) Luna Triton a lui Neptun se încalzeste (BBC Science & Technology News, 25 iulie 1999).
2) Pluto traieste o încalzire formidabila (Massachusetts Institute of Technology News, 9 octombrie 2002)
3) Eruptie vulcanica fenomenala pe Io, satelitul lui Jupiter (Icarus Astronomy, noiembrie 2002).
4) Încalzirea lui Marte (ABC News, 7 decembrie 2002).
5) Încalzirea lui Saturn (28 ianuarie 2007, www.interstars.net): Cercetatorii de la UCLA (University of California, Los Angeles) - departamentul de fizica si astronomie si cei de la Universitatea din Boston au remarcat ca temperatura atmosferei superioare a lui Saturn este mai mare decît prevazusera.
     Astfel, profesorul Alan Aylward de la UCLA considera necesara reexaminarea ipotezelor de baza referitoare la atmosfera planetara si determinarea cauzei încalzirii observate. Tot el a semnalat un proces asemanator si la nivelul Planetei Marte, concluzionînd: "Studiind ce se produce în alte atmosfere, vom afla indicii despre viitorul Terrei".
      Înca din anul 1995 Vaticanul a aflat despre apropierea Planetei Zeilor de sistemul nostru solar. Cu ajutorul sondei spatiale secrete, denumita Siloe, astronomii catolici au luat imagini ale Planetei Eris/Nibiru, care, ulterior, au fost trimise unui radiotelescop din Alaska aflat tot în posesia "sfintilor parinti". Filmul a intrat în 2001 în posesia ufologului italian Cristofor Barbato, care, în numeroase conferinte, articole etc., i-a dezvaluit continutul. Informatiile detinute de Vatican despre Nibiru/Eris sînt codificate cu numele de Secretul Omega. 
     Detalii pe Google: Secretum Omega sau Vatican UFO. Picturi cu OZN-uri din perioada vietii lui Isus/Enlil facute pe parcursul secolelor de diferiti artisti dupa originalele de acum 2000 de ani, ascunse de Vatican, pot fi vazute tot pe Google la: Art Ufo Vatican sau Art et Ovnis. Necitind Biblia si arzînd-o pe rug împreuna cu aceia care o citeau (evrei, crestini care nu se închinau la lemne sau pietre, oameni de stiinta), catolicii n-au înteles (unii dintre ei) ca, de la primul capitol al Genezei si pîna la ultimul capitol al Apocalipsei, Cartea Cartilor se refera, cu mii de exemple,  la Planeta Crucii, Eris/Nibiru. Închei cu doua versete referitoare la cele de mai sus: "Se va arata în cer semnul Fiului Omului (Planeta Crucii si Enlil/Isus - n.a.), atunci toate popoarele pamîntului se vor boci (dezastrele care vor urma - n.a.) si vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii (navele - n.a.) cerului... El va trimite pe îngerii Sai... vor aduna pe alesii Lui (rapirea/ridicarea în navele elohimilor/anunnakilor - n.a.) din cele patru vînturi" (Matei 24:30, 31). 
   Pentru pasivitatea actuala a Vaticanului (poate se vor trezi) în fata evenimentelor viitoare, urmatoarele cuvinte sînt astazi mai valabile ca niciodata: "Vai de voi... pentru ca voi închideti oamenilor împaratia cerurilor (în antichitate Eris/Nibiru era cunoscuta si sub numele de Planeta Împaratiei - n.a.); nici voi nu intrati în ea si nici pe cei care vor sa intre nu-i lasati sa intre" (Matei 23:13).
     În contextul dezastrelor care însotesc intrarea planetei Eris/Nibiru în sistemul nostru solar apare comica stirea (cred ca prin ea s-a urmarit cu adevarat începutul pregatirii psihologice a oamenilor cu apropierea Planetei Zeilor) publicata recent în toata lumea, conform careia cercetatorii de la NASA (printre ei si cosmonautul român D. Prunariu) lucreaza la construirea unui "tractor spatial" care sa salveze planeta de un asteroid care ar lovi-o în 2029 sau 2041. Detalii pe  Google la: Antena 3.ro sau în "Cotidianul" din 16 februarie. Daca Nibiru/Eris trece printre Marte si Jupiter în 2010-2012, cu consecintele cunoscute, atunci asteroizii care ar veni pe Pamînt în 2029 sau 2041 vor putea fi loviti doar cu privirea, eventual cu prastia sau arcul. Cu bîta e riscant. 
   E posibil ca specialistii din Comisia ONU pentru exploatarea în scopuri pasnice a spatiului extraplanetar, întruniti zilele acestea la Viena, pentru a "identifica si cataloga toate obiectele cosmice care ar putea reprezenta un pericol real pentru Pamînt", sa decida accelerarea pregatirii spirituale a locuitorilor Terrei pentru Marele Contact. Un pas în acest sens a fost facut de cercetatorii  din Danemarca, sub conducerea omului de stiinta Henrik Svensmark, care a afirmat ca influenta omului asupra încalzirii globale e mult mai mica decît s-a presupus, cauza adevarata reprezentînd-o radiatiile din Cosmos. Cred ca nu mai e mult si se va comunica (oficial) si sursa: Planeta Eris/Nibiru. Detalii despre noua cauza a încalzirii globale în "Jurnalul National" din 15 februarie 2007, sau pe Google la: "Radiatiile cosmice au degradat planeta". 
    Cautînd noi informatii despre Eris/Nibiru am gasit (Google: Antena 3.ro) recent (18 februarie 2007) o stire potrivit careia strainii (englezi, israelieni etc.) cumpara în România întregi blocuri de locuinte. În contextul misiunii spirituale a României, la care m-am referit în repetate rînduri, si a protectiei (mai mari fata de alte tari) în fata evenimentelor viitoare, nu pot spune decît ca este o investitie mai sigura si mult mai ieftina decît a celor care îsi pregatesc navete spatiale sa fuga pe Luna sau Marte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu