cele mai populare postări

vineri, 23 martie 2018

zona 51.3

    Aplicarea tehnologiei OZN 
   Dupa parerea cercetatorilor de la BBC SUA, pe linga poligoane de aviatie, in acest loc se gasesc niste baze subterane ultrasecrete, unde se lucreaza la niste noi tipuri de aparate de zbor aplicarea tehnologiei OZN). Cit de fantastic ar suna aceste cuvinte, exista numerosi martori care au vazut in aceste locuri obiecte stranii care faceau manevre si figuri de pilotaj de inalta clasa, manevre inaccesibile pentru tehnica paminteana. 

    Zona in care au loc experiente nucleare
   Zona 51 a fost creata in anul 1955. Concernul de aviatie Lockheed a ales acest loc pentru a face unele probe la lucrarea sa secreta – legendarul avion de spionaj U-2. Locul s-a potrivit cum nu se putea mai bine pentru aceste probe: un spatiu fara viata la o inaltime de 1.500 de metri, o suprafata neteda de aproximativ 5 kilometri pe fundul unui riu secat, un spatiu separat de lumea exterioara de virfurile muntilor. Zborurile avioanelor civile sint interzise pentru ca in aceasta zona se fac experiente nucleare. Absenta populatiei face ca acest loc sa fie ideal pentru pastrarea secretelor. 

    Avionul nevazut Stelth
   La inceputul anului 1977, la zece ani dupa anuntul oficial despre functionarea acestei zone, s-a ridicat pentru prima oara de la sol avionul nevazut de asalt F-117A, prelucrat dupa tehnologia Stelth. Citiva dintre cercetatorii care au participat la programul Stelth afirma ca aceasta tehnologie la fel ca si altele folosite la avioanele B-2 si F-117A a fost imprumutata de la OZN-urile distruse pe pamint. Astfel, specialistul in computere Jim Taliani a anuntat direct ca el si colegii lui au cunoscut provenienta extraterestra a unora dintre materialele folosite. 

    Discul argintiu al lui Stevens
   Datele care exista pina in zilele noastre despre secreta Zona 51 ne permit sa avem o anumita reprezentare despre lucrarile secrete care se fac acolo. De exemplu, in timpul cercetarilor la Steagul rosu, in anul 1977, ofiterul din escadrila tactica, locotenentul Stevens, incercind sa atace un aerodrom inamic, a zburat fara permisiune in partea nordica a Zonei 51. Pe neasteptate, el a vazut un disc straniu cu un diametru de aproximativ 20 de metri. A primit ordinul sa-si intrerupa zborul si sa aterizeze pe aerodromul Nellis. Dupa aterizare, pilotul a fost condus intr-un buncar, unde timp de doua zile a fost supus unor interogatorii chinuitoare, fara inteles. Locotenentul a fost condus in alta parte si a riscat sa le povesteasca jurnalistilor despre ceea ce s-a intimplat de-abia dupa citiva ani. 

    Povestea fizicianului care a lucrat in baza
   Cu citva timp in urma, fizicianul american Robert Lazar, care a lucrat citiva ani in baza, a povestit despre secretele Zonei 51. Din decembrie 1988 si pina in aprilie 1989, spunea aceasta, am lucrat la un proiect care trebuia sa ramina cel mai secret din istorie. Locul in care lucram era un laborator situat in Zona 51. Obiectul la care lucram se gasea in interiorul muntelui. Era ascuns dincolo de noua porti situate sub o panta de 60 de grade. Portile aveau intrarea mascata cu nisip, pentru ca factura muntelui amintea foarte bine de un teren pustiu. Pina sa intru in ritmul muncii, am lucrat intr-o locuinta mica, unde se gaseau doar un scaun si o masa pe care se aflau 120 de documente in mape albastre. Aceste documente contineau informatii care se refereau la extraterestri si la tehnologia extraterestra. Pe linga documente, aici se mai gaseau niste fotografii alb-negru si niste note ale unor medici pe marginea acestor descoperiri.

    Principiile fizice ale OZN-urilor
    In Zona 51 Lazar s-a ocupat cu problema principiilor fizice ale OZN-urilor. Montarea cu sila a unei farfurii zburatoare creeaza diverse unde gravitationale, care schimba cimpul de gravitatie. Schimbarea cimpului gravitational nu inseamna doar schimbarea fortelor de atractie-respingere. Mai intii are loc o deformare a spatiului. Unele fenomene care se observa la OZN-uri, cum ar fi disparitia in citeva momente, intoarcerile in niste unghiuri practic imposibile, schimbarea formei si a culorii, sint provocate tocmai de schimbarea caracteristicilor spatiului din jurul OZN-ului.

    OZN-urile se deplaseaza cu ajutorul elementului 115
    Lazar a ajuns la concluzia ca izvorul de energie al OZN-urilor este cel de-al 115-lea element din tabelul periodic al lui Mendeleev. Cu toate acestea, mecanismul prin care acest element pune in miscare o farfurie zburatoare a ramas pina acum necunoscut. Pe Pamint, acest element foarte greu nu exista in stare pura, iar stiinta nu a descoperit o metoda prin care sa il obtina. Elementele cu trei numere sint create in mod artificial cu ajutorul unor acceleratori, dar ele sint foarte instabile si nu traiesc mai mult de o secunda. Cercetarile savantilor au aratat ca trebuie sa existe asa-numita insula transuraniana de stabilitate careia ii apartin cel de-al 114-lea si cel de-al 115-lea element. Aceasta inseamna ca ele pot exista fara sa se descompuna un timp relativ mai lung. 
    Proiectele la care a luat parte Lazar se incadrau in programa inceputa in anul 1979. Se stie ca in acel an intre administratia bazei si extraterestri a izbucnit un conflict. Potrivit unei intelegeri anterioare, extraterestrii ocupau un loc determinat in baza, facind impreuna cu cercetatorii paminteni experiente si invatindu-i pe acestia tehnologia lor. La un moment dat, in ciuda interdictiilor extraterestrilor, paznicii care protejau locul experientelor si-au strins cam mult raza de actiune. Toti au disparut.

    Ei au zis ca nu se vor intoarce
   Fortele militare care au fost aduse in ajutor au avut aceeasi soarta. Au murit cu totul 44 de persoane. Chiar si savantul pe care il invatasera tehnologia lor a disparut. Iar Ei au parasit baza. Inainte de plecare au anuntat ca se vor intoarce si le-au comunicat celor din baza data sosirii lor viitoare: 1625xx. Ultimele doua cifre nu sint cunoscute, iar Lazar nu are nici o idee despre ceea ce ar putea sa insemne. 

    Extraterestrii si-au parasit instrumentele in baza secreta
   La baza au ramas instrumentele si tehnologia extraterestrilor, pe care de atunci cercetatorii le-au studiat independent, incercind sa le inteleaga si sa le recreeze in conditii pamintene. Au reusit sa obtina unele rezultate, mai ales in domeniul militar. 
    Despre toate acestea si despre multe altele le-a povestit Robert Lazar prin intermediul televizorului tuturor celor interesati, dupa care au inceput sa apara tot mai multi martori care au confirmat cele spuse de tinarul fizician. 

    Un fel de excursii in Zona 51
    Ce l-a impiedicat pe Lazar sa iasa in fata camerelor de luat vederi mai devreme si sa povesteasca ceea ce s-a intimplat in Zona 51? Mai intii de toate, spune el, teama pentru viata sa. Inceputul a fost atunci cind a hotarit sa le arate sotiei si prietenilor, chiar daca din departare, farfuriile zburatoare. De trei ori, noaptea, el a transportat excursantii din Las Vegas in apropierea Zonei 51, pina cind la un moment dat au fost prinsi de politie. Chiar daca Lazar si prietenii sai nu au distrus nimic, autoritatile au scapat de ei repede. Pe Lazar l-au concediat de la serviciu, l-au interogat cu pistolul la timpla, l-au amenintat cu inchisoarea… Lazar si-a dat seama ca singurul mod de a scapa de amenintarile fizice ar fi sa nu faca publice informatiile pe care le detinea. 
    Dupa aparitia la televizor, autoritatile au anuntat ca nu stiu nimic despre Lazar. Jurnalistii au fost uimiti sa constate ca nu exista nici un document despre Lazar, ca si cum acesta nu ar fi existat niciodata. Oamenii si-l aminteau, dar toate institutiile oficiale afirmau intr-un cuvint: Nu, nu s-a nascut, nu a invatat, nu a muncit nicaieri, nu s-a casatorit. Lazar a inviat doar dupa ce in Los Alamos a fost descoperita o nota telefonica pe care se gasea numarul sau de la serviciu. S-a pastrat de asemenea un document sfint si foarte serios pentru americani – o chitanta despre plata unor datorii.

    Conventia incheiata intre extraterestri si autoritati
    Istoria stranie a lui Robert Lazar a devenit de inteles dupa anuntul facut la putin timp dupa moartea lui David Rose, un functionar cu o pozitie insemnata in administratie. Iata ce povesteste acesta: Nu are nici un sens sa ascund acel fapt ca la sfirsitul anilor ’40 extraterestrii au aterizat pe planeta noastra si au fost stabilite contacte intre ei si paminteni. Cred ca, de la inceputul anilor ’50, autoritatile americane pregatesc societatea, incercind sa vada cum va reactiona aceasta la toata problematica extraterestra. 

     Informatia trebuie transmisa treptat
    Autoritatile sint convinse ca daca informatia va fi transmisa treptat, societatea o va percepe mai linistita, decit daca noutatile ar fi descoperite toate odata. Din cite stiu, intre esaloanele superioare ale autoritatilor din Statele Unite si extraterestri a fost incheiata o conventie cu un asemenea continut: noi pastram taina sosirii voastre, iar voi trebuie sa promiteti ca nu va veti amesteca in treburile comunitatii noastre; in afara de aceasta, vi se da libertate de actiune intr-o regiune din SUA. Aceasta regiune este cunoscuta ca Zona 51 sau Dream Land (Tara visurilor), in statul Nevada. 

     Extraterestrii au incalcat intelegerea cu pamintenii
    In martie 1955, a fost creata o grupa de coordonare si planificare (Majestic 12), al carei rol era coordonarea tuturor actiunilor secrete, legate de problema extraterestrilor. Presedintele acestui grup era Nelson Rockfeller, care ocupa in acelasi timp si postul de consultant special al presedintelui in problemele Razboiului Rece. Principala cauza care a determinat crearea acestei grupe a fost incalcarea de catre extraterestri a conventiei despre neamestecul in treburile pamintene. Numeroase persoane si animale schilodite ca urmare a experimentelor facute pe ele de catre extraterestri se gasesc pe tot teritoriul Statelor Unite. 
     In noiembrie 1955, prin Ordinul NSC-5412/2, in SUA a fost creat un grup de experiente format din personalitati ale statului in frunte cu presedintele Gordon Dean si directorul de proiect Henry Kissinger. Principala insarcinare a acestui grup a fost stabilirea adevaratei dimensiuni a prezentei extraterestrilor si a activitatii lor pe Pamint. 

    O rasa extraterestra pe cale de disparitie
    Cel mai important rezultat al cercetarilor a fost acela ca extraterestrii folosesc oamenii si animalele ca sursa de obtinere a secretiilor glandelor interne, a enzimelor, a secretiilor hormonale, a singelui. Oamenii au in aceste experiente ingrozitoare un rol asemanator cobailor.
   Extraterestrii au explicat ca aceste actiuni le sint necesare pentru a supravietui. Ei au spus ca structura lor genetica este distrusa si ca ei nu se mai pot reproduce. Daca nu vor putea sa isi imbunatateasca structura genetica, in curind rasa lor isi va inceta existenta. Pentru ca armele pamintene nu se pot impotrivi extraterestrilor, comitetul Majestic 12 a hotarit sa continue relatiile diplomatice cu ei atita timp cit pamintenii nu vor fi in stare sa prelucreze o tehnologie care sa le permita sa se impotriveasca acestora.

     In Zona nu se poate patrunde
    Informatiile despre Zona 51 au provocat un interes enorm, iar iubitorii de senzatie s-au napustit in acest loc uitat de lume din Nevada. Aici s-au lovit de o situatie paradoxala: in ciuda anunturilor oficiale despre absenta oricarui secret, era imposibil sa patrunzi in aceasta zona. Patrulele de 24 de ore, teritoriul imprejmuit cu sirma ghimpata, interdictiile scrise, amenintarile paznicilor stateau marturie ca aici se petrece ceva iesit din comun. Acest fapt a provocat si mai multa curiozitate.
    Singura solutie de a vedea ce se intimpla erau muntii din jur, insa din aprilie 1995 acestia au devenit o parte a teritoriului Zonei 51. 
    Toate speculatiile care au urmat acestor intimplari in presa au fost dovada clara a faptului ca baza secreta exista, dar in anul 1995, presedintele Clinton a dat un ordin oficial despre statutul acestei zone: Pentru Statele Unite are o importanta vitala ca informatiile secrete despre aceasta baza sa nu devina proprietatea tuturor…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu